Wijkbericht juli 2021

Begin juli heeft de gemeente een wijkbericht gedeeld om u als omwonenden uit te nodigen voor een informatiemarkt in het park. Sinds de vorige bijeenkomst zijn er diverse gesprekken gevoerd met een aantal bewoners- en belangengroepen. Deze input gebruiken we om de plannen verder uit te werken. Momenteel wordt er gekeken naar de mogelijkheid om het kinderdagverblijf en de horeca te vestigen op de begane grond. Daarnaast wordt onderzocht of zich in het pand een buurtvoorziening kan vestigen. Onderdeel van dit plan is dat de openbare ruimte een kwaliteitsimpuls en extra vergroening krijgt. Er ligt nog geen concreet ontwerp voor de nieuwbouw en de openbare ruimte. 

Wij nodigen u graag uit voor een informatiemarkt op woensdag 14 juli 2021 van 18:00 tot 21:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we graag meer over de laatste stand van zaken in het proces en het vervolgproces. Om de bijeenkomst fysiek plaats te kunnen laten vinden werken we met tijdsloten van een half uur. Van 7 juli tot en met 11 juli kunt u zich inschrijven voor een tijdslot via deze website. 

In verband met de 1,5 meter regel is het belangrijk dat u zich houdt aan het tijdslot waarin u wordt ingedeeld. Bij uw aankomst stellen we u een aantal checkvragen over uw gezondheid. Dit kan gevolgen hebben voor uw deelname. We vragen u ook om thuis te blijven bij klachten.

Let op: het is alleen mogelijk om deel te nemen aan de informatiemarkt als u zich vooraf heeft aangemeld.